KNOWLEDGE is POWER, but ENTHUSIASM pulls the SWITCH

Auteur: 

  • onbekend
EDDIS
05/09/17

An Claesen behaalt titel Accountant-belastingconsulent IAB

Familiale opvolging verzekerd voor Groep Claesen

 

Genk, 5 september 2017 - An Claesen is de dochter van Eddy Claesen, de stichter en bezieler achter Groep Claesen, een accountancybedrijf dat gespecialiseerd is in familiale kmo's. An Claesen is erkend familiebedrijfsadviseur en steekt nu - naast haar masterdiploma in Economie, Recht en Bedrijfskunde - ook dat van Accountant-belastingconsulent IAB  op zak. Ze legt vandaag haar eed af.

Expertise voor de familiale ondernemer

Naast de gebruikelijke cijferopdrachten bouwden Eddy Claesen, zijn dochter An en hun medewerkers expertise op in bemiddeling, opvolging en overnames bij familiebedrijven. Ze doen dat op hun geheel eigen wijze, waarbij de menselijke, ontastbare kant van de zaak dikwijls een prominente rol speelt. Zo kunnen zij op kruispuntmomenten of bij wrijvingen de plooien gladstrijken, mensen motiveren en de onderneming laten floreren.
In alle levensfasen van het bedrijf. Over de generaties heen.

 

 

Familiale opvolging

Ook Groep Claesen zelf is een familiebedrijf waar opvolging aan de orde is in de komende jaren. "Ik ben tevreden en fier dat An na drie jaar stage hier op kantoor en schriftelijk en mondeling examen voor het IAB, de titel van Accountant-belastingconsulent mag dragen," zegt trotse vader Eddy Claesen. "Dat zorgt voor een echte versterking van de groep. En de weg is nu officieel vrij voor een familiale opvolging."

 

 

 

Groep Claesen biedt een waaier van administratieve en adviesdiensten aan familiale bedrijven. Op het vlak van accountancy, boekhouding, fiscaliteit, bemiddeling bij opvolging, overnemen en overlaten. Ze begeleiden familiale ondernemers in alle fasen van de bedrijfslevenscyclus: start, groei en opvolging. "Niet alles wat geteld kan worden telt en niet alles wat telt kan geteld worden" is hun lijfspreuk.

Eddy Claesen ontwikkelde de Overnamescan en was initiatiefnemer van de denktank Fiscaal Correct,
winnaar van de Taxman of the Year Award 2013.

 

 

Voor bijkomende informatie:

Groep Claesen, Kuilenstraat 16, 3600 Genk - +(32) 89 91 10  - info@claesen.be - www.claesen.be

cid:image006.png@01D3261E.741B7FF0

 

Aantal keer bekeken

399