Als er IETS is dat BERGEN kan verzetten, dan is dat het VERTROUWEN in je EIGEN KRACHT

Auteur: 

  • onbekend
EDDIS
07/08/17

Vakantietijd

Het zit er voor ons op. Misschien moet u nog op vakantie of ligt u nu op dit moment op uw buik op het strand lekker te niksen of gewoon met uw benen te bengelen in het zwembad. Heerlijk!  U hoeft even NIETS te doen. NIETS DOEN?  Nee, zitten kunt u nog het hele jaar, vindt u niet? In uw vakantie bent u juist de hele dag actief. U wandelt urenlang door de bossen of het weiland tussen de koeien, u klimt op rotsen en suist er meteen paraglider weer vanaf. U bezoekt oude dorpen, havens, musea en kastelen.  ’s Avonds ploft u, uitgeput vanwege alle ‘ontspannende’ activiteiten, op de bank. Géén puf om nog iets te lezen!

Wij hebben het dit jaar allemaal gedaan in de prachtige dolomieten (Italië) , de vele wandelingen in de bergen, het omhoog kruipen om op de top te bereiken, het paragliden naar beneden… en het genieten van het lekker Italiaans eten ;o)  

Voor diegene die iets meer willen weten of zien, hier het prachtig hotel  http://www.hotelmadonna.com  en wat foto's op onze facebookpagina    https://www.facebook.com/eddy.claesen.7

Of u nu een actieve of passieve vakantie heeft, wat er altijd tussendoor nog even bij kan…is even kijken naar onze spreuk van de dag!  Hoe dan ook veel (lees) plezier!

Aantal keer bekeken

596